Manchester City liukastui kahdeksan pistettä Liverpoolin taakse kärsimään kotona Sudet vastaan ​​2-0-tappion. Vaikka klubi on edelleen Premier League -sarjassa, he ovat varmasti pudottaneet liian monta pistettä. Mutta katkera kilpailija on voittanut kaikki kahdeksan peliä. Kaupungin keskikenttäpelaaja Gundogan kertoi heidän tarvitsevan korjata tilanteensa ja pudottaa mahdollisimman vähän pisteitä. Saksalainen kansainvälinen organisaatio on auttanut klubia voittamaan tittelin vuosina 2017-18 ja 2018-19.

Manchester City tuntee joidenkin avainhenkilöiden katoamisen vaikutukset. Sane ja Laporte ovat poissa kentältä pitkään. Heidän puolustus näytti toistaiseksi haavoittuvalta tällä kaudella. Laporte oli tukipilari puolella, mutta on poissa uudesta vuodesta. Kun John Stones on puhdistanut Manchester City pelipaita hyvin, siitä tulee valtava plus klubille palattuaan 19. lokakuuta. Manchester Cityn on pidettävä parhaimmat pelaajansa kunnossa.

Fernandinho ja Otamendi otettiin käyttöön hätäkeskuksena, joka näkee vaihtoehtojen puuttumisen keskellä takana. John Stonesia lukuun ottamatta, heillä on vain yksi luonnollinen keskitaka. Kaupungilla on enemmän kykyjä räjäyttää kilpailijat hyökkäyksestä, vaikka he tuhlaavatkin kauniita Jalkapallo Pelipaidat. Itse asiassa keskuspuolustuksen ongelmat olivat ilmeisiä myös viime kaudella. Nyt voimme nähdä Guardiolan suurimman taktisen ongelman täydellisten selkänsä nousun hallintaan.