Joël Matip poissa kuusi viikkoa polvivamman takia, ja Liverpool suunnittelee helpottavansa paluutaan täyteen kuntoon. 28-vuotias on jatkanut sopimustaan ​​Liverpoolin kanssa viideksi vuodeksi äskettäin. Hän kaipaa nyt jopa 10 peliä, jotka ovat merkittävä isku pelaajalle. Hän ei aio käyttää Liverpool pelipaita pitkään aikaan. Mutta loukkaantumisesta hyötyvät Joe Gomez ja Dejan Lovren tarttumaan tilaisuuteen etsiä vaikutusrooli.

Naby Keita kertoi työskentelevänsä ahkerasti päästäkseen ensimmäisen joukkueen riviin Liverpooliin. 24-vuotiaalla oli kunnianhimo pelata isossa klubissa. Hän on kuitenkin kärsinyt turhauttavan ensimmäisen kampanjan Premier League -pelissä, ja hän on esittänyt vain viisi esiintymistä sen jälkeen kun hän muutti Anfieldille viime kesänä. Mutta hän pyrkii silti työskentelemään kovasti ja välttää loukkaantumisia. Rhian Brewster debytoi Liverpoolissa Carabao Cupissa syyskuussa. 19-vuotias odottaa edelleen Premier League -ilmoitustaan.

Fernando Torres jäi eläkkeelle vuonna 2018, mutta hänen odotetaan palaavan Liverpool Legends -joukkueeseen ensi vuonna. On kulunut yhdeksän vuotta siitä, kun hän lähti Liverpoolista Chelseaan. Hän oli fani-suosikki aikana Anfield. Hän tunsi olleensa niin ylpeä käyttäessään jälleen punaista Jalkapallo Pelipaidat ja pelaakseen Legends-joukkueelle kohtaamaan Barcelona Legends 28. maaliskuuta.