David de Gea on allekirjoittanut uuden sopimuksen Manchester Unitedin kanssa, joka pitää hänet klubilla vuoteen 2023 saakka. 28-vuotias saapui Old Traffordiin vuonna 2011 ja on tehnyt klubille 367 esiintymistä. Hän sanoi, että hänellä on paljon enemmän saavutettavissa Unitedissä. Hänen tavoitteenaan on auttaa tätä joukkuetta saavuttamaan enemmän ja voittamaan enemmän pokaalia. Hänen oleskelunsa on merkittävä vauhtia Ole Gunnar Solskjaerille, joka haluaa pitää parhaan maalivahdin.

Manchester United pyrkii korjaamaan viimeisen seitsemän vuoden väärät virheet. Jotkut fanit olivat ärtyneitä joukkueenvalintakäytännöistä, mutta toiset näkevät toivon voittavan rakkailla Manchester United pelipaita. Paul Pogban on pysyttävä klubilla ja asetettava erot klubin kanssa toiselle puolelle. Samaan aikaan Fredin odotetaan nyt nousevan Herreran asemaan. Hänellä on vielä aikaa osoittaa kelvollisuutensa, mutta hänen on löydettävä rytminsa nopeammin.

Sanotaan, että Manchester United aikoo siirtyä Bournemouthin Callum Wilsoniin. Pelaajan jatkuva hyvä muoto on nyt herättänyt Unitedin huomion. Jadon Sancho, James Maddison, Sean Longstaff ja Nathan Collins ovat myös toivelistalla. Solskjaer näyttää olevan innokas toistamaan kotimaisen kykyjen ostamisen menestystä ja valmistelemaan räätälöityjä Jalkapallo Pelipaidat heille ensi kesänä. 19-vuotiaasta Sanchosta on tulossa etenkin Unitedin päällikön tavoite.