Lionel Messi voi jättää Barcelonan milloin tahansa. Hän on viettänyt koko uransa Barcelonassa ja allekirjoittanut viimeisen uudistussopimuksensa vuonna 2017. Hänen suhteensa Barcaan on niin hyvä, että hänen sopimukseensa sallittiin kirjoittaa erityislauseke. Vaikka hänen siirtohuhunsa on olemassa, se on vakuuttunut siitä, että Messi pysyy Camp Noussa ensi kesänä. Kaikkien viimeisten 15 vuoden aikana hän on sitoutunut todistamaan uskollisuutensa Barcaan.

Barcelona on korottanut korkeinta palkkarajaaan 38,52 miljoonalla eurolla, mikä on LaLigassa eniten vapautta palkkarajoissa. Itse asiassa kaikki LaLiga-joukkueet ovat lisänneet rajojaan, ja Real Madrid on nähnyt suurimman kasvun. Samuel Umtiti käytti Jalkapallo Pelipaidat kärsiessään jalkavamman ottelussa Ranskan kansallispuolella. Junior Firpo ja Ansu Fati palaavat harjoitteluun.

Nélson Semedon sanotaan jättävän Barcelonan ja liittyvän Pariisin Saint-Germainiin. Heillä ei kuitenkaan ole tarpeeksi rahaa budjetissa saadaksesi joku muu korvaamaan Semedon. Mutta Barcelona pelipaita numero tarvitsee jonkun menestyäkseen. Real Betiksen Emerson on sidottu muutokseen Barcelonaan. Mutta klubin varapuheenjohtaja on kiistänyt huhut. 20-vuotias on suorittanut puolet kaudesta Betiksen kanssa.