Real Madrid vastaan ​​Villarreal 2: 2 tasapeliä vastaan ​​viime yönä. Gareth Bale teki kahdesti maalin pelastaakseen pisteen klubille, joka päättyi hänelle hapan huomautukseen. Aikaisemmin kesällä Zidane halusi lähettää hänet pois seurasta, mutta siirrot epäonnistuivat. Bale näytti valmistautuvan istumaan penkille tällä kaudella. Mutta totuus todistaa, että hänellä voi olla avainrooli klubin haasteessa. Hän on aloittanut jokaisen Madridin kolmesta liigan ottelusta toistaiseksi.

Real Madrid on roiskanut paljon rahaa ja toivoi parantuvan viime kuukausina. Eden Hazardin ja Luka Jovicin saapuminen lisää syvyyttä klubille ja sen odotetaan taistelevan Real Madrid pelipaita kunniaksi. Mutta Zinedine Zidane on kasvamassa paineessa tehdä muutoksia. He ovat tällä hetkellä viidennellä sijalla kolmen liigapelin jälkeen. Klubi tulee Levantea vastaan ​​lauantaina.

Real Madrid on vahvistanut pelavansa brasilialaista hyökkääjää Viniciusta ensimmäisessä joukkueessa. Hänen on luovuttava nro 28 -Jalkapallo Pelipaidat ​​ja myönnettävä nro 25. Keylor Navas on suorittanut pysyvän vaihdon PSG: hen. Hän oli suosittu pukuhuoneen jäsen, joten monet pelaajat ovat johtaneet hänelle kunnioitusta verkossa. Klubi ilmaisee myös kiitollisuutensa ja kiintymyksensä pelaajasta.