Andre Schürrle muuttaa lainaksi Moskovan Spartakiin. Hän vietti pääosin onneton loitsun lainalla Premier League -sarjassa. Sillä välin Sebastian Rudy toivoo vuoden pituista lainaa Hoffenheimilta. Ja toinen pelaaja näyttää olevan liikkeellä. Maximilian Philippin sanotaan tekevän pysyvän siirron Dinamo Moskovaan. Hän saapui Westfalenstadioniin vuonna 2017 ja on antanut seuralle kuusi maalia ja viisi avusta.

Mario Götze etsii taaksepäin ylä- ja alamäkiä. Hänen sopimuksensa Dortmundin kanssa päättyy vuonna 2020. On todettu, että Bayern oli ottanut käyttöön 37 miljoonan euron irtautumislausekkeen. Se oli sopimus, joka kärsi Dortmundia kovasti, kun he saivat uusia Jalkapallo Pelipaidat. Götze pelasi kolme vuodenaikaa Bayernissä, mutta hän halusi palata Borussia Dortmundiin kesällä 2016. Kuitenkin hän palasi tullakseen hyökkääjän Paco Alcacerin ykkösvaihtoehdoksi.

Borussia Dortmund on päättänyt lisätä ponnistelujaan Kiinan ja Aasian markkinoilla. Useat pelaajat, kuten Marco Reus, Mats Hummels ja Julian Brandt, ovat suosittuja Bundesliga-pelaajia Kiinassa. Heidän päätavoite on tuoda kiinalaiset fanit lähemmäksi Bundesliigaa. He myyvät lisää Borussia Dortmund pelipaita kiinalaisille faneille. Lisäksi Watzke lupaa parempaa kilpailukykyä kuin viime kaudella. seuran odotetaan isäntä Bayern München Supercup lauantaina, joka on todella viimeinen kauden edeltävä peli.