Neymarin annettiin poistua, mutta poistumisen oli aina oltava vaikeaa. Hänen isänsä työskentelee antaa hänelle ottaa Jalkapallo Pelipaidat pois ja viedä hänet pois PSG: stä. Sillä välin Paris Saint-Germain on hylännyt Real Madridin tarjouksen ja Barcelonan lainatarjouksen. Juventus on halukas vaihtamaan Paulo Dybalan Pariisiin. Mutta seuran ei ole vielä ilmaista kiinnostusta hyökkääjää kohtaan.

Neymar ei vielä pelaa PSG: llä tällä kaudella. Sanotaan, että Barca tarjosi Neymarille etukäteen 40 miljoonan euron lainatarjouksen. Jotkut sanoivat, että PSG on hylännyt kahden vuoden lainatarjouksen Barcelonasta, koska he haluavat saada takaisin mahdollisimman paljon. Ei ole yllättävää, jos Neymar käyttää samaa PSG pelipaita ja pysyy seurassa tällä kaudella taloudellisena kysymyksenä. Klubille maksettiin 2 000 euron sakko, kun fanit nostivat loukkaavan bannerin kehottaakseen eteenpäin jättämään Ligue 1 -mestarit.

Paris Saint-Germain kiinnittää edelleen kesällä Chelsean keskikenttäpelaajaa Tiémoué Bakayokoa. Pelaaja on halukas palaamaan kotikaupunkiinsa, mutta hänen keskustelunsa Chelsean kanssa kohtaavat joitain taloudellisia ongelmia. Sillä välin Juventus harkitsee keskikenttäpelaajan Miralem Pjanicin myyntiä PSG: lle. Pariisin klubi liittyi vahvasti Miralem Pjanicin muutokseen viime kesänä. Ja kauppa maksaa klubille noin 80 miljoonaa euroa.