Mohamed Salah on ilmaissut onnellisuutensa Liverpoolissa. Hän innosti Egyptiä voittoon vuoden 2017 Afrikan kansakuntien Cupissa. Äskettäin hän käytti Liverpool pelipaita, mutta kiinnitti huomionsa pelaamiseen maajoukkueeseen. Egyptin oli odotettu haastavan tittelin. Salah on kärsinyt huurreista suhteista EFA: han viime vuosina. Hän on kritisoinut Egyptin FA: ta monta kertaa. Mutta hän haluaa silti ottaa jonkin verran vastuuta maajoukkueesta.

Näyttää siltä, ​​että Liverpoolilla oli etuja tuoda Philippe Coutinho takaisin. Brasilialainen on liittynyt Münchenin Bayern-lainaksi vuodeksi. On todettu, että Bayern on maksanut 8,5 miljoonan euron lainamaksun Coutinhosta ja pelaaja on saanut numero 10 Jalkapallo Pelipaidat Saksan klubilla. Nyt näyttää siltä, ​​että Liverpool on kiinnostunut myös brasilialaisesta, mutta heillä ei ole varaa maksuihin.

Liverpool kohtaa Arsenalin lauantaina. Ampujat lyövät aikaisemmin Clarets 2-1. Arsenalin puolustaja Sokratis Papastathopoulos sanoi, että Liverpooliin voi olla helpompi kohdata kuin Burnleyyn. Mutta Arsenal ei ole voittanut punaisia ​​vuodesta 2015 lähtien, ja he laskivat surkealla 5-1-tappion Anfieldillä viime kaudella, joten vaikuttaa siltä, ​​että se voi olla paljon tiukempi ampujalle.