Manchester Cityn kotimaan dominointi Guardiolassa on kiistaton. Benjamin Mendy tarjoaa aivan toisen hyökkäävän ulottuvuuden joukkueelle. Rodrilla on elintärkeitä keskeytyksiä ja miellyttävyyttä palloilla, mikä on valtava apu keskikentällä. Vaikka kaupunki myy Manchester City pelipaita ympäri maailmaa, City vietti paljon kesäkeskuksessa ja he aloittivat kauden muiden klubien edessä. Ja kuulostaa yllättävältä, että 55 prosenttia City-laukauksista menee tähän mennessä.

Raheem Sterling saattaa olla tekemässä sopimusta Jordan Brandin kanssa lähitulevaisuudessa. Kaupan arvo on arviolta 100 miljoonaa puntaa. Jordan-tuotemerkki otti juuri PSG: n varusteet. 24-vuotiaasta on tullut yksi maailman markkinoituimmista pelaajista. Sterling nimitettiin vuoden jalkapallon kirjailijoiden vuoden jalkapalloilijaksi, ja hänestä tuli nyt yksi ensimmäisistä pelaajista, jotka käyttivät Air Jordan -jalkapallokenkiä. Allekirjoittaminen tarkoittaa myös, että Jordan Brand on menossa jalkapallo markkinoille.

Eliaquim Mangala on päättänyt sopimuksensa Manchester Cityn kanssa ja liittynyt Valenciaan kahden vuoden sopimuksella. City lainasi hänet Valencialle ja esiintyi 33 esiintymisessä kaikissa kilpailuissa. Ranskalainen puolustaja liittyi kaupunkiin luovuttamalla Jalkapallo Pelipaidat vuonna 2014 32 miljoonalla punnalla, mikä teki hänestä maailman kalleimman puolustajan. Mutta hän esiintyi vain 79 esiintymistä kaupungilla kaikissa kilpailuissa.