Ajax kohtaa tiistaina Kreikan mestarit PAOK: n Euroopan eliitiklubikilpailussa. Ajax voitti Hollannin liigan viime kaudella, mutta ei päässyt Mestarien liigan finaaliin. He myivät Ajax pelipaita kesällä. Kahden tähden pelaajien Frenkie de Jongin ja Matthijs de Ligtin poistumisen jälkeen miten klubi kokoonpano seuraa uutta kautta? Ensimmäisen osan otteluita pelataan 20.-21.8. Ja ne saattavat pelata Slovan Bratislavaa tai Dundalkia, jos PAOK voittaa ne.

Lisäksi Slavia Prague ja Young Boys kilpailevat Mestarien polun kuuden voittajan kanssa neljästä ryhmävaiheen paikasta. Ajax joutuu kohtaamaan PAOK: n, joka meni lyömättömäksi matkallaan voittaakseen Kreikan Superliigaa. Ajaxille se ei ole helpointa siteitä. Flamboyant-sudet ovat Euroopassa ensimmäistä kertaa 39 vuodessa. Samaan aikaan AC Milan pääsi kilpailuun ja Roma sijoittui viidennelle sijalle Milanon ryhmävaiheissa.

Donny van de Beek on linkitetty muuttamaan Real Madridiin. Vaikka espanjalainen klubi haluaa tuoda Manchester Unitedin Paul Pogban takaisin, he ottivat Ajax-tähti van de Beekin potentiaaliseksi kohteeksi. Pelaajan on valmistettava Jalkapallo Pelipaidat aikaisemmin. Sanotaan, että kahden klubin välillä käydään neuvotteluja. Mutta Real toivoo voivansa tehdä 56 miljoonan dollarin kaupan viikon loppuun mennessä.