AC Milan aloitti kauden Udinese-joukkuetta vastaan ​​1-0 kauhealla esityksellä sunnuntaina. Fabio Borini ja Samu Castillejo saivat aloituksen, joka on osoittautunut klubille katastrofaaliseksi. He eivät luoneet mahdollisuuksia ensimmäisen 45 minuutin aikana. Sitten Marco Giampaolo harkitsee muodonmuutoksen muuttamista 4-3-1-2: stä 4-3-3: ksi. Vaikka tämä on uuden kauden ensimmäinen ottelu, meidän on silti uskottava, että joukkue lupaa tulevaisuudessa.

Puolustajan Ivan Strinicin on vahvistettu poistuvan AC Milanista, kun hänelle on todettu sydänongelma. Hän ei onnistunut esittämään klubille mitään esiintymisiä, kun hän liittyi Milanoon vuonna 2018. Hänellä ei ole mahdollisuutta laittaa AC Milan pelipaita. AC Milan tavoittelee paluuta Mestarien liigaan. Sanotaan, että klubi on kiinnostunut Marcos Rojon allekirjoittamisesta Manchester Unitedistä. Pelaaja pelaa joko keskipitkän tai täydellisen takaisin ja United hyötyy Rojon myynnistä.

AC Milan etsii uutta keskustaa takaisin. Klubi on tarkoitus allekirjoittaa Merih Demiral Juventusista. Demiral toi vain Jalkapallo Pelipaidat ja liittyi Juveen kesällä. Sanotaan, että he käyvät neuvottelut Juventuksen kanssa heti huomenna. Samanaikaisesti klubi haluaa myös jatkaa Correa-taistelua, ja Atletico Madridin kanssa on päästy sopimukseen. Milan on tarjonnut 40 miljoonaa euroa plus 30 prosentin jälleenmyyntilauseke.