Sanotaan, että Tottenham Hotspur ovat kiinnostuneita allekirjoittamaan Gareth Bale Real Madridista. Pohjois-Lontoon klubi on raportoinut Madridille jo aikomuksistaan ​​ja valmis maksamaan 50–60 miljoonaa euroa. Bale on jäljellä kolmessa vuodessa Madridin sopimukseensa eikä sillä ole kovaa halua ottaa Jalkapallo Pelipaidat ja poistua klubista tänä kesänä. Real voi kuitenkin varaa vain noin puolet nykyisistä palkoistaan ​​ja epätoivoisesti purkaa siipi.

Real Madrid johtaa koko Eurooppaa, kun hän on käyttänyt 210 miljoonaa dollaria tänä kesän siirtoikkunana. Mutta on enemmän pelaajia saapuvat ja lähtevät. Cristo Gonzalez on ilmoittanut päättäneensä lähteä Real Madridista ja liittyä Serie A -klubiin Udinese. Gonzalez on tehnyt neljä ensimmäistä joukkuetta Madridissa. Joukko La Liga -tiimiä oli kiinnostunut hänen allekirjoituksestaan ​​tänä kesänä, mutta Udineseen tarjous oli vakuuttavin. Hänen on nyt tarkoitus lentää tiistaina Italiaan lääkärintarkastukseen.

Entinen Barcelonan nuorisopelaaja Takefusa Kubo allekirjoitti Real Madridin kesäkuussa. Hän sanoi olevansa erittäin ylpeä siitä, että hän voi pukeutua Real Madrid pelipaita ja pelata maailman parhaassa klubissa. Kubo on aiemmin soittanut Barcelonan akatemiasysteemissä ja siitä on tullut liigan maalintekijä, jossa on 74 maalia 30 pelissä. Nyt siirtyminen Real Madridiin antaa teini-ikäiselle massiivisen askeleen.