AC Milan on lisännyt joukkueeseensa uuden keskikentän. Klubi on ilmoittanut allekirjoittaneensa Rade Krunicin Empolista. Viiden kerran pisteytys ja vielä kuuden avustajan antaminen tällä kaudella, keskikenttäpelaaja on ollut italialaisen klubin kohde. Bosnilainen on muuttanut Jalkapallo Pelipaidat ja allekirjoittanut sopimuksen 8 miljoonalla eurolla seuraavien viiden vuoden aikana, joka on Milanon toinen merkittävä allekirjoitus tänä kesänä.

Sanotaan, että West Ham United on kiinnostunut Milanon hyökkääjältä Andre Silvalta, joka todennäköisesti lähtee klubista. Näyttää siltä, ​​että portugalilaisen hyökkääjän tulevaisuus on edelleen epävarma, vaikka hänellä oli yhdeksän tavoitetta 27 LaLigan esiintymisessä viime kaudella. Vuoden 2019/2020 kauden uusia AC Milan pelipaita on vuotanut, ja ne on valmistettu mustista ja punaisista ja valkoisista sukista.

Sanotaan, että AC Milanin on määrä allekirjoittaa Fiorentinan keskikenttäpelaaja Jordan Veretout. Romanit ja Napoli ovat myös kilpailussa. Milan tarjoaa Veretoutille 15 miljoonan euron avaushinnan. Calabria on puhunut uudesta sopimuksestaan ​​klubin kanssa hänen edustajansa kanssa. Nyt ehdot on saavutettu, kun pelaaja kiinnostaa sekä Manchester Unitedia että Tottenhamia. Entinen AC Milanin tähti Serginho sanoi Milanon olevan hyvä kuin koskaan.