Simon Mignolet pysyy todennäköisesti Liverpoolissa. Hänet alennettiin nro 2: een, kun Liverpool allekirjoitti Lorius Karius vuonna 2016. Mutta Klopp on Mignoletin vaikutuksesta siihen tapaan, jolla hän on käsitellyt koko tilannetta, vaikka hän vain teki kaksi viimeistä esiintymistä. Hän näyttää mielellään pukeutua Liverpool pelipaita ja pysyä klubissa. Alisson kehui Mignoletia auttamaan häntä paljon ja oli ollut niin tärkeä joukkueelle.

Liverpool allekirjoitti Roberto Firminon 29 miljoonaa puntaa kesäkuussa 2015. Sittemmin hän on läpäissyt 48 maalia 135 esiintymässä. Pelaaja on auttanut ottamaan Liverpoolin seuraavalle tasolle. Hänen suurin saavutus on voittaa Mestarien liigan viime kaudella. Hänellä oli numero yhdeksän Jalkapallo Pelipaidat, jonka ensimmäinen hattu-temppu oli kuin peli Arsenalia vastaan. Mies laittoi vaikuttavan muutoksen Tottenham Hotspuria vastaan ​​finaalissa.

Liverpool on voittanut kuudennen eurooppalaisen cupin viime kaudella. Klubi on asettanut etusijalle säilyttämispolitiikan kuin Real, Bayern, Barcelona. Heillä on vakautta ajalla, jolloin Euroopassa on paljon ilmaa. Kilpailevia egoja tai esityslistaa ei ole. Ja Kloppin visio kentän taktiikasta on juurtunut. Siksi Liverpool voisi voittaa mestarit.