Monet ihmiset ajattelevat, että "koripallon pelaaminen on helppoa, kun jalkapallo on yleensä alhainen", sitten jalkapalloa jalkapallon vaikutuskorkeudella? Tärkeimmät pituuden pituuden määrittävät tekijät ovat geneettiset vanhemmat, kokonaisvaltainen ja tasapainoinen ravitsemus, keskivaikea, kohtalainen liikunta, positiivinen ja optimistinen asenne, riittävä lepoaika.

Samat kaksi lasta, rakkaus urheilu äärimmäisen korkeammat kuin ne, jotka eivät rakasta urheilua. Kuitenkin syy, miksi me kaikki ajattelemme jalkapalloa jalkapalloa, se johtuu siitä, että jalkapallon osallisuus, toisin kuin koripallo, on korkean miehen urheilu. Jalkapallo on urheilu, joka yhdistää kaikki fyysiset ja henkiset ominaisuudet mahdollisimman kattavaan ajattelutapaan. Siksi se on ihmiskunnan "maailman ensimmäinen urheilu".

Vanhempien on kiinnitettävä huomiota lasten ruokavalioon ja nukkumiseen, joka on lasten pitkä kehon perusta. Tee lapsitiede sopivaksi osallistumaan jalkapalloon, sillä ei ole kielteisiä vaikutuksia korkeuteen.